Canon HP Xerox
Kyocera Mita Samsung Brother
Vanzari
tel/fax: 021-410.64.88
mobil: 0723.664.805
sales@ericomcopy.ro
Service
tel/fax: 021-410.64.88
mobil: 0723.664.805
service@ericomcopy.ro
Despre noi

Societatea ERICOM COPY a fost infiintata in anul 2004 ca societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc, oferind si completand treptat o gama de produse si servicii in domeniul IT.

Ericom Copy ofera servicii complete pentru biroul dumneavoastra. Solutiile oferite includ copiatoare, multifunctionale, imprimante, faxuri, laptopuri, computere brand, monitoare, surse neintreruptibile si bineinteles o gama foarte larga de piese de schimb si consumabile. La toate aceste produse si solutii se pot adauga servicii de asistenta tehnica si service, servicii post-garantie si de extindere a garantiei, servicii de inchiriere de copiatoare, multifunctionale, imprimante si solutii complete in domeniul multiplicarii si crearii de documente.

Profesionalismul echipei Ericom Copy se concretizeaza in prestatii de inalta calitate ce urmaresc satisfacerea necesitatilor clientului la preturi atractive si in cel mai scurt timp.

Misiunea firmei Ericom Copy este dezvoltarea prezentei pe piata ca furnizor de echipamente de birou, piese de schimb si consumabile pentru aceste echipamente, precum si ca prestator de service echipamente de birou.

Principiile pe care se bazeaza activitatea noastra sunt:
  • Optimizarea permanenta a nivelului calitativ al serviciilor noastre.
  • Promptitudine in afacerile incheiate si respectarea termenelor contractuale.
  • Loialitate fata de partenerii nostri de afaceri.
  • Marirea segmentului de piata pe care firma noastra il ocupa.
Piese multifunctionale